background
Sas Bloemiste Edam logo

De Tuin

De Winkel

Sas Bloemiste maakt uw boeket volledig naar wens met de bloemen die u zelf kunt kiezen vanaf het bloemenpodium waar elke dag onze verse bloemen worden gepresenteerd. Heb je geen tijd om naar de winkel te komen, dan kun je ze altijd online bestellen via mail of gewoon even bellen.  

De Kas

In de kas bij Sas Bloemiste vindt u een uitgebreid aanbod aan planten, aardewerk (o.a. de merken PTMD en Des Pots) en glaswerk (o.a. de merken Dutz en Jelle Quint). Van klein naar groot en van verfijnd naar stoer. Desgewenst maken wij de schalen, potten of vazen voor u op. Mocht u een speciale plant willen dan gaan wij daar graag voor u naar op zoek.

De tuin van Sas Bloemiste inspireert het hele jaar door, van seizoensplanten tot decoratie artikelen. Kom vooral ook eens naar onze altijd sfeervolle tuinkamers kijken!

Sas Bloemiste... De Winkel, De Kas, De Tuin

Wanneer je  de winkel van Sas Bloemiste bezoekt, vergeet dan ook niet even naar achteren door te lopen om zo in de prachtige Kas en Tuin van Sas Bloemiste te komen als je op zoek bent naar bijzondere potten, vazen of decoraties gemaakt van aardewerk, glas of metaal. Midden in het centrum van de historische stad Edam aan het IJsselmeer, bevinden wij ons pal onder de bijzonder mooie speeltoren, één van de vele toeristische trekpleisters van dit mooie stadje. Wij voeren o.a. de merken: Dutz, Jelle Quint, Des Pots en PTMD.

De mooiste voorbeelden staan voor u klaar in onze winkel, kas en tuin.