background
Sas Bloemiste Edam logo

De Bloemen van Sas Bloemiste in Edam

Bruidswerk, boeketten of rouwbloemwerk. Er is door ons altijd een passend boeket of bloemwerk te maken voor elke bijzondere gelegenheid. Ben je in het centrum van Edam en wandel je langs de speeltoren, dan kan je onze winkel niet missen. Loop eens bij ons binnen en geniet van de steeds wisselende kleurenpracht.

Rouwbloemwerk

Boeketten

Wij maken boeketten voor elk budget of speciaal naar wens. Ook hebben wij altijd een grote sortering boeketten klaarstaan in de voor dat seizoen aansprekende kleuren of bij speciale dagen zoals Moederdag of Valentijnsdag. Een mooi boeket is altijd welkom.

Kom langs en bekijk ze.

Bruidswerk

Bruidswerk voor de mooiste dag in je leven. De wensen voor het bruidswerk kunnen volledig afgestemd worden op de kleding van het bruidspaar. Voor het bruidswerk kunnen we gebruik maken van prachtige speciale geurende rozen. Een boeket, corsage, haardecoratie (ook leuk voor bruidsmeisjes of communie) of aankleding van de trouwzaal of feestlocatie alles is mogelijk. We helpen je graag persoonlijk dus bel voor een afspraak of kom naar de winkel om vrijblijvend naar de vele voorbeelden in de winkel te kijken.

Uw gevoel vertalen wij in bloemen. Alle wensen en kleuren van uw rouwbloemwerk kunnen besproken worden. Voor rouwbloemwerk helpen we u graag persoonlijk. Bel voor een afspraak 0299-371572 of kom vrijblijvend kijken naar onze vele voorbeelden in de winkel.